1091 Budapest, Üllői út 21. III/1   E-mail: info@dentobond.hu  
Telefon:
+36 (1) 216-39-03   Mobil:  +36 (30) 250 1130  

Fogszabályozás

Néhány szó a fogszabályozásról

A szép fogsor esztétikai érték. Sok mindenre képesek vagyunk azért, hogy mosolyunk felhőtlen legyen. Nyugodtan nevethetünk teli szájjal, ha fogaink rendben vannak, különösen, ha szép ívben helyezkednek el.
A leggondosabb szájápolás és odafigyelés ellenére is sokan elégedetlenek fogaikkal, mert azok különböző oknál fogva nem úgy állnak, ahogy szeretnék.
Az eltérések a legváltozatosabb képet mutathatják, hiszen a fogaink torlódhatnak, állhatnak előre, vagy éppen dőlhetnek hátra, de lehetnek közöttük akár sokak számára zavaró rések is.
Kevesen tudják, hogy a modern fogszabályozó készülékkel, különösen az ún. rögzített, vagy beragasztott fogszabályozókkal (léteznek ma már szinte észrevehetetlen fehér színben is) a gyermekkoron túl még a felnőtt korban is hatásosan tudunk dolgozni. Igaz, hogy könnyebb a gyermekek fognövekedését a helyes irányba terelni, azonban a fogakat rögzítő csont biológiai folyamatai később is befolyásolhatók. A csont átépülési képessége szinte az emberi kor legvégső határáig megmarad, legfeljebb lelassul, vagy erősebb behatásokat igényel.  Az élő szövet, amely fogainkat körülveszi felnőtt korban is képes a regenerációra, sőt, ha a fogágy egészsége helyreáll, az esetleg már mozgó fogak is újra rögzülhetnek.
Összefoglalva a mai modern technikákkal
MINDEN ÉLETKORBAN, szinte MINDENFAJTA ELTÉRÉS KEZELHETŐ, csak időt, energiát és némi türelmet kell, hogy ráfordítsunk.

egy szebb mosolyért...Dr. Juhász Gábor
Fogszabályozó SzakorvosTechnikai management,
anyag- és eszközellátás

Cégünk, ami nem szokványos, önálló anyagellátással, illetve fogtechnikai háttérrel rendelkezik. A fogszabályozó készülékek saját fogtechnikai laboratóriumunkban készülnek, ezért akár sürgősség esetén pár óra alatt, vagy egyik napról a másikra is szájba helyezhetőek.
Önálló importtevékenységünk folytán fogtechnikánk foglalkozik kis- és nagykereskedelmi orvosi és fogtechnikai anyagellátással, illetve társintézmények felszerelésével, a

DENTAURUM

cég termékeinek, eszközeinek terjesztése révén.

1091 Budapest, Üllői út 21. III/1.

A cél az, hogy életünket saját fogainkkal éljük le. Ez csak akkor valósulhat meg, ha a fogszuvasodás megelőzésén túl, gondot fordítunk fogágyunk ápolására is, amely magába foglalja, hogy fogszabályozással olyan egyenletesen terhelhető, jól tisztítható szép fogíveket alakítsunk ki, amely végigkísér minket fogpótlások nélkül egész életünkben.

bejelentkezési ido: kedd és szerda: 16.00 - 18.00

Önt is SZERETETTEL várom szakrendelőmben!

cseffo.hu Copyright 2016.


Főoldal | Fogszabályozás egy szebb mosolyért... | Fogászat - Gyermekfogászat | Egészségpénztárak